Molino.hu Logo
FőoldalHírekÚjdonság a kiállítói megjelenésben!

Újdonság a kiállítói megjelenésben!

2024.04.30.

A kiállításokon való találkozások alkalmával mindig megkérdezzük, hogy mire lenne szükségetek, mi lenne az a termék, ami kiemelné a standotokat a tömegből.

Újdonság a kiállítói megjelenésben!
Azt mondtátok, hogy 
  • legyen nagy, legalábbis nagyobb minta standart világító dobozok,  
  • LED-es legyen,
  • Hordozható és 
  • könnyen összeszerelhető legyen, 
  • térbeni elhelyezés miatt legyen 2 oldalas.
  • legyen olyan, ami kombinálható a már meglévő világító eszközökkel.
Nos, örömmel mutatjuk be a Light Box falat.
Ezzel a lenyűgöző termékkel bármelyik kiállításon, bemutatón vagy konferencián azonnal a standra vonhatod a figyelmet. Az élénk színek és az innovatív világítás kombinációja garantáltan emlékezetessé teszi vállalatát a látogatók számára.
Az összeszerelés pár perc alatt elvégezhető, és nincs szükség semmiféle szerszámra. Könnyen szállítható és helytakarékos, így ideális választás bármely eseményre.
A termék kétoldalas és prémium minőségű textil nyomatokkal rendelkezik, melyek könnyen és gyorsan felhelyezhetők a mellékelt szilikonkéder segítségével. Az egyenletesen kifeszülő textil nyomatok exkluzív minőséget képviselnek, és egyedi megjelenést biztosítanak vállalatának.
A LED technológia hosszú élettartamú és energiatakarékos világítást biztosít, így hosszú távon élvezheti a Light Box fal nyújtotta előnyöket.
A Lifght Box fal mérete 2x2m, de ha nagyobb vagy magasabb felületre van szükség, a Light Box falak összekapcsolhatók, így összefüggő hatalmas felületek is kialakíthatók belőlük.
Ezek az innovatív megjelenítési megoldások páratlan testreszabási lehetőségeket kínálnak, lehetővé téve, hogy vizuálisan lenyűgöző kiállítási standokat készítsen.

Kapcsolat

MOLINO Reklámügynökség KFT. +36 26 889 889 Elérhetőségek (kapcsolat)Élő chat (online) Nyitva tartás
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:30-15:00
SZ2020
SuperBrands 2015
Copyright © molino.hu 2004-2024 Minden jog fenntartva.