Az öntapadós autómatricát kültéri felhasználásra, speciálisan járművek dekorálására fejlesztették. A terméket magas minőségben UV álló festékkel digitálisan nyomtatjuk és lamináljuk, így hosszútávon ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Összeillesztéssel bármekkora nyomatot elő tudunk állítani, az egyedi alakú matricák előállítása sem probléma, magas minőségű vágoasztalaink segítségével bármilyen formát ki tudunk vágni.

Az alapanyagot elsősorban sík fényezett felületek, ponyvák és felépítmények dekorálására javasoljuk. A nyomat hordozó alapszíne fehér de hatalmas színválaszték áll rendelkezésre.Az ellenálló képesség növelése érdekében az autómatricát minden esetben laminátummal látjuk el, mely megvédi a nyomatot a karcolásoktól.

Költséghatékony és tartós megoldás céges autók, jármű reklámok, figyelemfelkeltő feliratok készítésére. A terméket igény esetén méretre vágjuk, ricceljük és a megadott felületre kihelyezzük.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésAutómatrica nyomtatás
Termékkód1018
Termék súlyaVáltozó
Szállítási határidő2-6 munkanap
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Vágás
Javasolt felhasználásJármű dekorálás