Plakát / Poszternyomtatás

Papír plakát / pószter
Plakát / Poszternyomtatás: Papír plakát / pószter

Papír plakát vagy poszter elsősorban beltéri dekorálásra javasolt, magas minőségben nyomtatott alapanyag. A hordozó alapszíne fehér, nyomtatható felülete matt vagy selyemfényű. Egyedi méretben UV álló festékkel nyomtatva tartós és költséghatékony megoldás belső terek, fotók, dekorációs elemek nyomtatására. A papír súlya 110-140 g/m2 – többféle vastagságú lehet, szélessége maximum 200 cm, hossza és formája korlátlan. A papír plakátot keretbe, posztersínbe szerelve, vagy falra ragasztva alkalmazzák.

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.

 

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésPlakát / Poszternyomtatás
Termékkód1034
Termék súlya110-140 g/m²
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül150 cm
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 hónap
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Keretbe szerelés
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Posztertartóba helyezve, Posztersínbe