Cellás polipropilén lemez nyomtatás

Cellás polipropilén
Cellás polipropilén lemez nyomtatás: Cellás polipropilén
Akciós!

Cellás polipropilén tábla elsősorban beltéri használatra javasolt, víz és portaszító felületű műanyag alapú reklámhordozó. Számtalan szín közül választható, vastagsága 3-10 mm, könnyű és merev táblás anyag. Magas minőségben UV-álló festékkel, egy vagy két oldalon, akár fehér alányomással is digitálisan nyomtatjuk. Az alap tábla mérete 305x205 cm, de összeillesztéssel a nyomtatható méret korlátlan. Alacsony súlyának köszönhetően falra vagy egyéb sík alapra ragasztással vagy csavarral egyszerűen rögzíthető. Elsősorban kiállítások, üzletportálok, cégérek, útbaigazító vagy információs táblák alapanyagaként ajánljuk, de sok esetben dobozt vagy egyéb tárolót lehet készíteni belőle.

Az online ajánlatkérésben megadott árak a tényleges látható méretre vonatkoznak. Leeső hulladékot cégünk nem számol fel.

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésCellás polipropilén lemez nyomtatás
Termékkód1062
Termék súlya200-450 g/m2, 220 g/m²
TűzbiztonságB1
Maximum anyagszélesség hegesztés nélkül300x200 cm
Szakítószilárdság~100 N, ~80 N
Tábla vastagság3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm
Szállítási határidő2-6 munkanap
Garancia időtartama1 év
Felhasználási területKültér, Beltér
Nyomtatási módszerDigitális
Szerelési módokRagasztás, Fúrás, Csavarozás
Javasolt felhasználásKözterületi reklám, Üzletportál dekorálás, Étterem, szórakozóhely dekorálás, Belsőépítészeti kellék, Hirdetés megjelenés