LED Nemzeti Dohánybolt reklámtábla

Nemzeti Dohánybolt világító reklámtábla
LED Nemzeti Dohánybolt reklámtábla: Nemzeti Dohánybolt világító reklámtábla
Termékkód:  11151115
Ár: 57000HUF57 000 Ft / db + Áfa-tól*

Arculati kézikönyvnek megfelelő vízhatlan világító tábla, LED takarékos fényforrással szerelve. A cégtábla mérete – akár a fővárosban, akár a vidéki településeken – maximum 2 m˛ lehet. Ennél nagyobb méretű cégtábla peremfeltételeit – konkrét helyszín ismerete esetén – a főépítésszel vagy a helyi Építészeti-Műszaki Tervtanáccsal kell leegyeztetni. IP 67 vízvédettségi fokozat.

A helyi építési szabályzatok a reklámtáblák, reklámhordozók és egyéb reklámcélú berendezések, közutak melletti elhelyezésének részletes szabályairól szóló, 224/2011. (X.21.) számú kormányrendeletre hivatkozva tiltják kihelyezni villogó, káprázást okozó, vagy futófényt tartalmazó reklám céljára szolgáló táblákat. Az ilyen táblák nem készülhetnek fényvisszaverő anyagból, és egyértelműen el kell különülniük a közlekedési tábláktól.

Az egyes méretek egyedire szabhatók, a fenti árak csak tájékoztató jellegűek. Az egyedi kivitelezési adottságok a termék árát befolyásolják. Az árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a kiszerelés, illetve kiszállási költséget.

Nemzeti dohánybolt világító reklámtábla méretei: 145x50 cm, 153x50 cm, 200x50 cm és 250x50 cm

* A weboldalon feltüntetett árak irányárak, 50 m2 feletti egyszeri rendelés esetén élnek, mennyiség és darabszám, illetve kiválasztott alapanyag vastagság függvényében még tovább változhatnak. Az árajánlatainkat minden esetben egyedileg készítjük el. A beküldött „Ajánlatkérés” nem minősül megrendelésnek.

MegnevezésLED Nemzeti Dohánybolt reklámtábla
Termékkód1115
Szállítási határidő5 - 10 munkanap
Garancia időtartama2 év
Felhasználási területKültér
Nyomtatási módszerDigitális
Javasolt felhasználásNemzeti Dohánybolt Arculati elem